М'ясо косулі багате на різноманітні корисні речовини, які зберігаються при термічній обробці. При регулярному вживанні продукту нормалізується водно-сольовий баланс, обмін речовин, робота нервової системи, підвищується імунітет.
Що містить м'ясо козулі?
Корисні властивості: М'ясо косулі містить мінерали: мідь, йод, сірка, хлор, фосфор, магній, кальцій, селен. Вітаміни: A, E, PP та різні вітаміни групи B. Також м'ясо містить близько 20 амінокислот, насичені та ненасичені жирні кислоти.
Які вітаміни в м'ясі козулі?
Хімічний склад м'яса косулі включає: вітаміни В1, В5, В6, В12 та РР, а також необхідні людському організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо, хлор та сірку, фосфор та натрій.