Чим корисний чи шкідливий тростинний цукор

Тростинний цукор містить у двадцять разів більше калію, ніж звичайний білий цукор. Також у цьому продукті сконцентровано більшу кількість заліза та кальцію. Тростинний цукор в помірних кількостях несе користь організму, зміцнюючи нервову систему, сприятливо впливаючи на імунітет, підвищуючи витривалість.

Що шкідливіше за очеретяний цукор або звичайний?

Ковальков зазначив, що багато хто вважає тростинний цукор кориснішим. Однак формула у нього така сама – він складається з глюкози та фруктози, повідомляє газета «Известия». Лікар наголосив, що тростинний цукор може завдати людині набагато більшої шкоди, ніж звичайний.

Чим тростинний цукор корисніший за звичайний?

«Багато людей вважають, що коричневий, або очеретяний, цукор кращий і корисніший за білий, оскільки коштує дорожче. Однак у будь-якого цукру одна біохімічна формула. По дії на організм немає різниці, звідки він видобуто: з тростини або цукрових буряків.