Індукційна плита leran як користуватися

Як правильно працювати? З індукційною плитою?

Використовувати на індукційній плиті можна лише спеціальний посуд з дном із феромагнітного матеріалу — підвладного цьому вихровому струму.. Це нержавіюча сталь, чавун, емалеве покриття. Підійдуть алюмінієві предмети з феромагнітною основою та позначкою induction.

Який режим готують на індукційній плиті?

Котлети готуються в режимі Як смажити котлети на індукційній плиті "смаження" при температурі 120 градусів. Для обсмажування кожної сторони достатньо 13-15 хвилин. Натискати на котлету лопаткою можна лише в момент її викладки на сковороду. Якщо зробити це трохи пізніше, м'ясо пустить сік і рум'яної скоринки вже вийде.