Коли класти кріп

Тому свіжий кріп слід варити максимум 1-2 хвилини. По-друге, сухий кріп, Як і решту зелені в сухому вигляді, також необхідно додавати в страви в самому кінці приготування, але за 5-10 хвилин до того, як зняти його з вогню.16 Грудня. 2022 р.

Коли краще додавати кріп?

Головне, що потрібно пам'ятати – кріп не терпить тривалої теплової обробки. Точніше, від цього він сильно втрачає у кольорі, смаку та корисних властивостях. Тому додавати кріп потрібно практично наприкінці приготування.

Коли додавати сухий кріп у суп?

Висушений кріп має більш насичений смак, ніж свіжий, його можна додавати практично у всі супи – він надасть їм специфічну пікантну нотку та насичений смак. Додавати його слід буквально за 3-4 хвилини до готовності стравитоді буде сильніше відчуватися його смак і аромат.