Чим просочити коржі, щоб не були сухими?
Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином. Зазвичай основну масу просочення на водній основі становить вода – 100 – 150 мл (все залежить від кількості та розміру коржів, які ви просочуватимете).
Які найсмачніші торти?
Топ-10 найпопулярніших у світі тортів Десерти, які стали легендами
- Легендарний торт «Пташине молоко» / Польща, 1930-ті
- Мигдальний «Естерхазі» / Угорщина, 1846 рік.
- Кавовий «Тірамісу» / Італія, 1971 рік.
- Вишневий «Шварцвальд» або «Чорний ліс» / Німеччина, 1930-ті роки.
- Шоколадно-карамельний «Добош» / Угорщина, 1885 рік.