Як правильно їсти заморожені клішні краба

Багато хто цікавиться, як готувати заморожені клішні краба. Для цього його слід кілька годин потримати в холодильнику, а потім залишити при кімнатній температурі. Морепродукти смачні як у гарячому, так і холодному стані. Клішні краба подають із зеленню, лимоном та вершковим соусом.

Як заморожені клешні краба?

Відразу після вилову краби на судні відварюються в морській воді і заморожуються в камері шокової заморозки. Після розморожування продукт готовий до вживання. Достатньо викласти за кімнатної температури заморожені кінцівки краба приблизно на 4-5 годин з морозилки і продукт готовий до вживання.

Як готувати заморожені клішні краба?

У каструлю необхідно налити холодної води, додати всі спеції, сіль до смаку, порізати лимон півкільцями, довести до кипіння, після чого прокип'ятити протягом 15 хвилин. Потім потрібно вимкнути воду, занурити в неї клешні краба, зачекати не більше 30 хвилин.