Як правильно приготувати курку з вершками

Скільки часу потрібно смажити курку?

Куряче філе слід смажити на середньому вогні протягом 20 хвилин. Ніжки та крильця приготуються за 25 хвилин на середньому вогні. Для смаження стегенець і грудки потрібно 30 хвилин. Якщо ви готуєте курячі відбивні, обсмажуйте їх з кожного боку по 8 хвилин.

Скільки часу треба гасити курку?

Шматочки курки посолити, поперчити та обсмажити на сковороді з усіх боків, до утворення рум'яної скоринки. Потім долити трохи гарячої води, накрити кришкою та гасити 15 хвилин на маленький вогонь. Через 15 хвилин додати цибулю, нарізану кільцями. Знову закрити кришкою і гасити ще 15 хвилин.