Як правильно приготувати підливку для яловичини

Скільки часу треба гасити яловичину?

Мармурова яловичина добре піддається термообробці і через 50-60 хвилин, Ви отримаєте чудову, тушковану яловичину. Також для гасіння можна використовувати внутрішню частину заднього відрубу, лопатку, шию, багаття.

Як приготувати соусу без томатної пасти?

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крок 1. …
  2. Стручки солодкого перцю вимийте та обсушіть. …
  3. У сковороді нагрійте олію. …
  4. Часник для підливи очистіть та пропустіть через прес. …
  5. Вміст сковороди пробийте занурювальним блендером. …
  6. Вийшла підливу розподіліть по тарілках із гарячими макаронними виробами та перемішайте.