Як зварити справжнє пиво?
Пиво Хмільне
- Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
- Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
- Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
- Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.
Похожі
Скільки треба хмелю на 25 літрів пива?
38-40 літрів чистої води. Солод базовий (Пілзнер, Пейл Ель, Віденський) – 5-6 кг. (або готовий зерновий набір на 25 літрів пива) (краще купувати подрібнений солод) Хміль із середнім вмістом альфа-кислот (4-8 %) – 30-40 грамів.