Як правильно приготувати пиво в домашніх умовах

Як зварити справжнє пиво?

Пиво Хмільне

  1. Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
  2. Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
  3. Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
  4. Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.

Похожі

Скільки треба хмелю на 25 літрів пива?

38-40 літрів чистої води. Солод базовий (Пілзнер, Пейл Ель, Віденський) – 5-6 кг. (або готовий зерновий набір на 25 літрів пива) (краще купувати подрібнений солод) Хміль із середнім вмістом альфа-кислот (4-8 %) – 30-40 грамів.