Як правильно заморозити фарш із цибулею

Такий спосіб заморожування псує смак м'яса. Цибуля вступає з м'ясом в окислювальну реакцію, і маса швидко пропадає. До того ж, у морозилці цибуля втрачає запах, а після розморожування на смак овоч не такий терпкий. Будь-який фарш краще заморожувати у чистому вигляді, без цибулі, яєць, молока, манки..8 сент. 2021 р.

Чи можна заморозити готовий фарш із цибулею?

Не заведено у кулінарів заморожувати готовий фарш. Навіть якщо прокручене м'ясо і заморожують, то обов'язково у чистому вигляді – без цибулі, солі, перцю та спецій. Вважається, що при заморожуванні готовий фарш втрачає смакові властивості, а тому цибуля, сіль та спеції в заморожений фарш додається тільки після розморожування.

Чи можна заморозити фарш для котлет?

Діставайте заморожений фарш для створення якоїсь смачної страви. Термін придатності таких заготовок – приблизно 6-9 місяців. Перед приготуванням котлет, тюфтель та фаршу їх необхідно спочатку розморозити при кімнатній температурі! Фрикадельки можна додавати у киплячу воду замороженими.