Як правильно заварювати сухофрукти?

Поставте каструлю на плиту та доведіть воду до кипіння. Злийте із замочених сухофруктів воду і промийте ще раз, щоб не залишилося ніякого бруду. Викладіть плоди в каструлю з окропом і варіть на слабкому вогні 30-40 хвилин. Цукор можна класти у будь-який час.Apr 10, 2018

Експерти радять не заливати курагу окропом — внаслідок цього вона може втратити всі свої лікувальні властивості.

1) промити під проточною водою; 2) покласти в чашу з чистою теплою водою на 5-30 хвилин в залежності від стану плода: чим він пильніший і сухіший, тим довше вимочувати.

На 10-15 хвилин заливаємо сухофрукти холодною водою, періодично помішуємо. Зливаємо, і промиваємо під холодною проточною водою. Промиваємо окропом.