Як правильно збивати вершки 35 відсотків

Якщо збивати вершки з цукром, краще додати цукрову пудру. 33-35% вершки збиваються швидко і цукор не встигає розтанути. Для 250 мл 33%-них вершків необхідно 30 г цукрової пудри. Якщо додати пудру перед збиванням, вершки можуть не збитися. 6 окт. 2011р.

Як правильно збити вершки 35 відсотків?

Під час збивання нахиліть миску під невеликим кутом. Збивайте вершки круговими рухами. Як і під час роботи міксером, починайте збивати повільно, поступово збільшуючи темп. Цукрову пудру, ванілін або загусник додавайте, коли вже буде сформована міцна піна.

Як загустити вершки 35 відсотків?

А тепер чим же можна загуснути вершки, якщо вони все ж таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких оборотах і даємо постояти хвилин 10 – 15.