Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °. 29 лип. 2020р.
Як розморозити рибу за 10 хвилин?
Як швидко розморозити рибу і не витратити час марно
- Помістіть рибу у поліетиленовий пакет Помістіть рибу у поліетиленовий пакет. …
- Відправте миску під холодну воду Потім поставте миску в раковину. …
- Змінюйте воду кожні 10 хвилин …
- Готуйте рибку відразу ж
Як правильно розморозити заморожену рибу?
Проста інструкція з розморожування риби
- З морозилки дістаньте рибу, не виймайте її з вакуумної упаковки.
- Візьміть тарілку та викладіть у неї продукт.
- Помістіть рибу на нижню полицю холодильника (температура від 0 до 5°C) і залиште на ніч.
- Якщо температура в холодильнику вище 5°C, достатньо буде 6 годин.