Як в'ялити м'ясо в домашніх умовах яловичина правильно і швидко

Як правильно сушити в'ялене м'ясо?

М'ясо промити, тонко нарізати. У глибокій каструлі зробити маринад: до соєвого соусу додати сіль і перець. М'ясо занурити в маринад і зберігати в холодильнику 2-3 дні, перевертаючи по 2 рази на добу. Потім сушити у сушарці при температурі 60-65 градусів.

Що потрібно, щоб в'ялити м'ясо?

Очистіть м'ясо від жил, плівок та жиру. Зробіть посолочну суміш з 1 частини цукру та 4 частин солі без йоду. Суміші зі 100 г цукру та 400 г солі вистачить на шматок розміром до 500 грамів. Добре обваляйте м'ясо у суміші, оберніть його харчовою плівкою разом із сумішшю у щільний рулет.