Як зробити магазинний фарш соковитим

Що можна додати до фаршу для соковитості?

Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.

Що кладуть у магазинний фарш?

Необхідні інгредієнти із розрахунку на 8 порцій:

  • фарш свинячо-яловичий 0,5 кг;
  • яйця курячі 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста 2 шт;
  • батон 150 гр;
  • молоко: 100 мл;
  • сіль, спеції, олія та панірувальні сухарі.