Як правильно сушити родзинки у домашніх умовах?
Акуратно промити під проточною водою ягідки винограду. Намагатися не пошкодити цілісність їхньої шкірки, щоб не випливав сік у процесі приготування. Обсушити ягоди рушником та викласти на лотки електросушарки в один шар. Сушити виноград «антрактами» – 3 години сушіння, 2 години – відпочинок.
Як можна зробити в домашніх умовах родзинки?
Як приготувати "Родзинки в домашніх умовахпокроково з фото в домашніх умовах
- Крок 1. Візьміть виноград без кісточки.
- Добре промийте.
- Відокремте ягоди від грона. Розкладіть на паперовий рушник. …
- Деко застелите пергаментом. Розкладіть виноград на один шар. …
- Родзинки готовий. Підсушіть трохи на повітрі.