Як і що можна заморозити на зиму?
Основними компонентами можуть стати кабачки, баклажани, помідори, морква, стручкова квасоля, цвітна капуста, зелений горошок, кукурудза, зелень. Наріжте овочі, видаліть всі неїстівні частини, перемішайте і розкладіть порційно по герметичних контейнерах. Щільно закрийте і відправте в заморожування.
Як правильно морозити?
Загальні правила
- Заморожуйте лише свіжі овочі, фрукти та ягоди. …
- Перед заморожуванням ретельно вимийте і висушіть їх. …
- Заморожуйте овочі та фрукти у тому вигляді, в якому будете їх використовувати. …
- Використовуйте пластикові контейнери або спеціальні пакети для заморожування. …
- Заморожуйте невеликими порціями.