Як зробити заморожування

Як і що можна заморозити на зиму?

Основними компонентами можуть стати кабачки, баклажани, помідори, морква, стручкова квасоля, цвітна капуста, зелений горошок, кукурудза, зелень. Наріжте овочі, видаліть всі неїстівні частини, перемішайте і розкладіть порційно по герметичних контейнерах. Щільно закрийте і відправте в заморожування.

Як правильно морозити?

Загальні правила

  1. Заморожуйте лише свіжі овочі, фрукти та ягоди. …
  2. Перед заморожуванням ретельно вимийте і висушіть їх. …
  3. Заморожуйте овочі та фрукти у тому вигляді, в якому будете їх використовувати. …
  4. Використовуйте пластикові контейнери або спеціальні пакети для заморожування. …
  5. Заморожуйте невеликими порціями.