Як правильно пити чай з ромашкою

Як заварювати чай з ромашки Наполягати під кришкою, як і звичайний чай, 5-10 хвилин. Ретельно процідити через ситечко або складену кілька шарів марлю. Приймати у теплому вигляді, додаючи за смаком чайну ложку меду чи цукор.

Як правильно пити ромашковий чай до їди чи після?

Напій слід вживати після їжіАле не раніше, ніж через годину, тоді ромашка сприяє нормалізації травлення. Невикористану сировину після заварювання можна застосовувати у вигляді компресів та примочок.

Чи можна пити щодня чай із ромашкою?

Підбиваючи підсумки, можна сказати, що ромашковий чай або аптечну ромашку. можна пити щодня, якщо тільки по одному чайному кухлі (приблизно до 300 мл). Якщо ж ви вживаєте цей напій у великих обсягах, необхідно робити тижневе (7 днів) переривання.