Як зробити густу начинку з варення?
Найпростіший спосіб зробити густу начинку. додати печиво, подрібнене до стану крихти. Навіть не доведеться нічого нагрівати. На 200 г варення потрібно близько 15 г подрібненого печива. Якщо перемолоти вівсяні пластівці (бажано швидкого приготування), ви також отримаєте відмінний загусник.
Що додати до джему для загусання?
Спосіб приготування:
- Якщо у варенні є цілі ягоди або великі шматочки фруктів, перетріть їх через сито або подрібніть за допомогою блендера.
- Крохмаль залийте водою та розмішайте.
- Варення підігрійте на повільному вогні. …
- Додайте|добавляйте| розчинений кукурудзяний крохмаль. …
- У міру остигання варення буде помітно густіти.